25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Κατάλογος

Hotel-Restaurant-Cafe-Catering

Η κατηγορία Hotel-Restaraunt-Cafe-Catering απευθύνεται σε επαγγελματίες εστίασης που αναζητούν προϊόντα τα οποία θα διακοσμήσουν τον χώρο και θα αναδείξουν τα τρόφιμα τους. Η μεγάλη ποικιλία από γυάλινα, ξύλινα, μεταλλικά, plexiglass είδη διασφαλίζει ότι θα βρείτε προϊόντα που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου σας.   

Αρτοποιείο - Ζαχαροπλαστείο

Η κατηγορία Αρτοποιείο - Ζαχαροπλαστείο απευθύνεται σε επαγγελματίες αρτοποιούς-ζαχαροπλάστες που αναζητούν προϊόντα τα οποία θα διακοσμήσουν τον χώρο και θα αναδείξουν τα είδη τους.  Η μεγάλη ποικιλία από γυάλινα, ξύλινα, μεταλλικά, plexiglass είδη διασφαλίζει ότι θα βρείτε προϊόντα που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου σας.   

Παντοπωλείο-Μανάβικο-Mini Market

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε είδη παρουσίασης και αποθήκευσης προϊόντων ειδικά σχεδιασμένα για Παντοπωλεία-Μανάβικα-Mini market. Η μεγάλη ποικιλία από γυάλινα, ξύλινα, μεταλλικά, plexiglass είδη διασφαλίζει ότι θα βρείτε προϊόντα που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου σας.     

Κάβα - Ξηροί Καρποί - Μπαχαρικά

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε είδη ειδικά σχεδιασμένα για την παρουσίαση και αποθήκευση προϊόντων κάβας. Η μεγάλη ποικιλία από γυάλινα, ξύλινα, μεταλλικά, plexiglass είδη διασφαλίζει ότι θα βρείτε προϊόντα που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου σας.   

Γάμος - Βάφτιση - Ανθοπωλείο

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την οργάνωση γάμου και βάφτισης. Η μεγάλη ποικιλία από γυάλινα, ξύλινα, μεταλλικά, plexiglass είδη διασφαλίζει ότι θα βρείτε προϊόντα που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου δεξίωσης που θέλετε να δημιουργήσετε. 

Άρωματοπωλείο-Καλλυντικά-Κηροπλαστείο

Η κατηγορία Αρωματοπωλείο - Κηροπλαστείο απευθύνεται στους επαγγελματίες παραγωγούς αρωμάτων, κεριών και καλλυντικών. Περιέχει προϊόντα τα οποία είναι κατάλληλα για την συσκευασία και παρουσίαση των παραπάνω αγαθών.